Frukostföredrag: Få koll på trenderna och ligg steget före i den digital transformationen 2017

Hur går man bäst till väga när man ska digitalisera sin verksamhet? Och vad finns på riktigt bakom alla buzzord som florerar? Kom till #wunderakademin på frukost och få en framtidsspaning på trenderna du behöver ha koll på för att möta den digitala publiken 2017.

Innehåll:

Den digitala transformationen är på riktigt. Exemplen är många; allt fler handlar på nätet, banker lägger ner fysiska kontor och erbjuder istället tjänster på nätet, och digitaliseringen ges som svar på hur vi ska klara välfärden de kommande åren.

Samtidigt upplever många att det går för långsamt. Varför är det så hopplöst svårt för många företag att verkligen göra den där digitala förflyttningen som vi alla drömmer om? Vi kommer att prata om trender som alla som idag arbetar med en digtal publik måste förhålla sig till om man skall kunna möta framtiden med sina tjänster.

  • "The era of the customer"
  • "Need for speed"
  • Tekniktrender som du måste förstå och förhålla dig till
  • Människor - även kallade anställda och ibland tyvärr även för resurser
  • The Digital Transformation Cookbook - Vår FAQ för digital transformering

Kontakta pontus.rosin@wunderkraut.se om du har några frågor. Vill du hålla koll på alla våra kommande seminarier och rapporter vi skriver? Följ oss då på Twitter, Facebook eller LinkedIn.